Elektroniska passersystem – tryggt och enkelt

Vi lever i tider då vi både önskar förenklade lösningar med fokus på trygghet och säkerhet i vardagen. I lokaler med ett konstant flöde av människor där du önskar kontroll över vilka som har behörighet att komma in är ett elektroniskt passersystem en god investering. Detta är både smidigt och säkert.

Oavsett om du har behov av skapa bättre ordning och säkerhet i skolan, flerbostäder eller på kontoret så kan Sectragon passersystem vara en god hjälp på väg. Fördelen med att slippa hantering av nycklar och oönskade gäster skapar både ett bättre flöde och bidrar till en trygg miljö i dina lokaler. Med ett modernt passersystem går det även att logga passagerna i ett system, vilket gör det enkelt att vid behov gå tillbaka och se vem som varit var och vid vilken tidpunkt.

Modernt och funktionellt

Att det tyvärr kan uppstå både bråk och dispyter i tvättstugor runt om i landet är ingen nyhet. Ett elektroniskt passersystem kanske inte kan ändra på människors beteende, men kan ändå begränsa antalet obehöriga personer i tvättstugan. På det här sättet går det också att integrera bokningssystemet så att du och andra enkelt bokar in tvättider via exempelvis datorn eller telefonen. En traditionell nyckel tappas lätt bort och en ny ska införskaffas med ett låsbyte som följd i värsta fall. Med ett modernt passersystem kan tillhörande nyckel istället med några knapptryck spärras och är sedan ingen säkerhetsrisk då den blir obrukbar.

Prioritera säkerhet och smidighet

Som arbetsgivare är du med och bidrar till en god arbetsmiljö genom att uppnå en hög säkerhet och optimalt flöde för dina medarbetare;

”En god arbetsplats kännetecknas bland annat av delaktighet och ett bra ledarskap”. SVD

En uppskattad åtgärd vare sig det gäller på kontoret eller inom industrin.

Scroll to top