Hur bra är nya iPhone X?

En hype detta år har varit släppet av den nya iPhone X telefonen, men hur bra är den egentligen? Enligt uppgift är det många som klagat på distorsion i telefonen som skulle vara så bra. Kanske är det så att gammalt är bättre än nytt när det kommer till teknik? Kanske när det handlar om iPhone, vem vet.

Knep du en iPhone X när telefonen släpptes? Säga vad man vill om dess moderna funktioner som skiljer denna från övriga iPhones är en sak i alla fall den samma. IPhone X är precis lika ömtålig som de andra telefonerna, kanske är just det som iPhones grej? Oavsett så kan det vara bra att investera i ett gäng billiga iPhone X skal att skydda telefonen med – om olyckans skulle vara framme. Men hur bra är telefonen i övrigt då? Ganska bra generellt sett faktisk, en framgångssaga för Apple är det i alla fall helt klart. Men som alltid när det släpps ny teknik så finns det ett litet men med där i bilden, och för iPhone X handlar detta om distorsion i samtal och en liten flärp som följer med apparna man laddar hem.

Så mottogs IPhone X

När släppet för telefonen stundade var det många förväntansfulla iPhoneanvändare som köade för att få fatt i den efterlängtade luren. Men hur bra var den egentligen? Något som MacWorld skriver om är hur ett missnöje med en viss flärp som följt med i telefonen, och som tur är tipsar man även om hur man ska bli av med denna flärp. Vad man tipsar om är bland annat en viss app som man ska kunna ladda hem som får bukt med iPhone X-flärpen, men varnar likaså för att nedladdning och användning av denna strider mot Apples egna rekommendationer för hur appar ska utformas och bete sig på den nya sortens skräm, vilket kan vara bra att lägga på minnet. Annat som framkommit av allmänhetens reaktioner på telefonen är att man upptäckt en viss störning i högtalarna i form av distorsion, förvrängning. Det rapporterar både Mobil.se och Veckans Affärer om. I Veckans Affärer skriver man dessutom om hur vissa användare rapporterat problem med att GPS:en inte hänger med i höga hastigheter och att mobilerna krånglar vid minusgrader och inte fungerar som de utlovats fungera. På det stora hela har det dock varit positiva reaktioner på telefonen. Vilka är till exempel att iPhone X:

  • Den är tunn
  • Man slipper hemknappen
  • Har moderna funktioner som ansiktsigenkänning
  • Har dubbla kameror med hög pixel

 

Scroll to top