Iphone 11 – Skydda den helhjärtat

Den nya iPhone 11 finns i flera varianter och det absolut viktigaste med dem alla är kameran. Det tog en stund innan Apple slutligen lanserade modellerna och nu kan du alltså uppleva världens skönhet från helt nya perspektiv. Det bör skyddas – med ett iPhone 11 skal.

Till en Iphone 11 behöver du en del tillbehör som hörlurar och ett snyggt Iphone 11 skal, kanske till och med flera att byta med. Vad är oddsen att din telefon går sönder, tänker du kanske. Faktum är att mängder med nya telefoner spricker för att folk inte köper skydd till dem.

 

Extra skydd när du köper skal

Ett vanligt telefonskal är alltid bättre än inget alls, men idag finns det stadigare och robustare mobilskal att välja mellan. En del av dem blir till och med en slags plånbok med små fack även om de i just det här fallet inte klassas som mobilfodral. Även ett skal kan ha ett litet fack för sedlar eller kreditkort.

Tänk på materialet i ett skal när du handlar. Ett skal av silikon som är flexibelt är ofta både ihärdigare och bättre att använda än ett i vanlig plast.

 

Byta skal som trenddetalj

Ett skal blir till slut smutsigt och fult och det är ju bättre än att telefonen blir det. Men efter ett tag blir även ett skal redo att bytas ut eftersom det bildas repor och fläckar på den. Därför kan det vara både kul och bra att ha flera skal att byta med. Välj exempelvis ett skal i mer neutral färg och addera ett skal med mönster eller roliga motiv för sommaren. Eller köp flera skal som passar till dina olika outfits. Det finns olika tjocklek på skal så om du ska bära telefonen i en liten handväska eller i fickan kan ett tunnare skal vara att rekommendera.

Bakterier och virus fastnar lätt på telefonen och skalet är viktigt att göra rent ibland. Ta desinfektionsmedel på en bomullstuss och gnid in skalet, ta även bort det från telefonen för att göra rent under telefonen och låt torka. Sätt sedan dit skalet igen.

 

Scroll to top